home » creacions 1999-2016 » LA CORPORACIÓ 2009 / Nau Ivanow, La Sagrera (BCN)

3 INTERVENCIONS A LA NAU IVANOW / BARRI DE LA SAGRERA

Intro


SUPERPRODUCCIÓ Nº 1 / DARK FIGURANTES

09 / 10 / 09, creació de juan navarro i marta galán per a la corporació.
equip de creació_ núria lloansi, golzalo cunill, ferdy esparza, raul de alba, jorge raedó, gonzalo lópez, col•lectiu senegalès del maresme (paco, ass, ousseinu, momar, sow, paco2 i mansour), empresa de construcció “obras TINOCO” i la coral “el bell ressò” i el grup de percussió “sagresamba” de La Sagrera.
Residus_ palmera procedent del rodatge de biutiful, dir. alejandro gonzález iñarritu, cedida per ricard vallverdú / RIT ART, terra de miralls procedent de la finestra tancada, escenografia de paco azorín i producció del teatre lliure, mobles procedents de www.vaciadodemuebles.com, vestuari cedit pel gran teatre del liceu.


UPERPRODUCCIÓ Nº 2 / REPRISE VOL.2

27 / 11 / 09, creació de jaume parera i marta galán per a la corporació / 2009
equip de creació_ oriol aubets, adolf alcañiz, zosen bandido, edu bolinches, raules2, eva roig, adriana romero, berta tarragó, i la col•laboració d´entitats, persones i col.lectius de la sagrera: associació d´estudis històrics d´automoció (AEHA) i grup d´”streetdance” del centre garcilaso dirigit per suan.
residus_ maniquís cedits pel gran teatre del liceu (bcn), terra de miralls cedit pel teatre lliure (bcn)
terra de miralls 2, taula melàl•lica, fragments de metacril•lat blanc i vermell, bidons, màquina de fer nevar i garlanda de bombetes cedits per focus (bcn)


SUPERPRODUCCIÓ Nº 3 / MADRES, TETAS Y NANAS

19 / 12 / 09, creació de marta galán per a la corporació / 2009
equip de creació_ núria lloansi, enric montefusco/standstill, marc romagosa, edu bolinches, associació “mirada de dona” de la sagrera-bcn (adela urieta porcar, alegría doménech latorre, maria vivas i antonia brunet), i les 20 dones amb els seus nadons: laia+aram, gemma+zoe, luisiana+oriana, valentina+omar, encarna+aimar, imbar+cian, luz+lucía, ani+ainara, isabel+juli, elsa+maia, alícia+sara, maribel+jara,
mònica+rai, gemma+immo, pamela+pulan, gisela+senda, gemma+martina, sandra+félix, eugenia+pablo i sandra+carla,
residus_herba artificial cedida per roger bernat /Elèctrica Produccions, tetas-volcans cedides per ricard vallverdú, RIT-ART, construïdes per a la pel.lícula biutiful, de alejandro gonzalez-iñárritu, màquina de fer nevar i garlanda de bombetes cedits per focus (bcn), barra de bar cedida pel teatre lliure (ricard III, dir.: àlex rigola), fragment de “lo bueno de los animales es que te quieren sin preguntar nada” cedit per rodrigo garcía.

agraïments especials a manuela fernandez, freddy pérez, laura calavia, laura tresserras, ibai abad i la resta de realitzadors de l´ESCAC que han fet possible l´enregistrament audiovisual de les superproduccions. i al david, la eugènia i el nando de l´equip de gestió de la nau ivanow, per la seva professionalitat i diligència. i al xavier bassiana, per posar a disposició de la marta galán i la corporació les infraestructures de la nau ivanow. per la confiança incondicional.

Ficha artística


Ficha tècnica

el format de la proposta no admet gira

Texto

Galería

 

Gira

EL FORMATR DE LA PROPOSTA NO ADMET GIRA. ES TRACTA D´INTERVENCIONS PUNTUALS DE DESENVOLUPAMENT CULTURAL COMUNITARI QUE SUPOSEN PROCESOS DE TRANSFERÈCNIA CULTURAL I ARTÍSTICA VINCULATS A UN CONTEXT I A UN TERRITORI.