home » creacions 1999-2016 » LA CORPORACIÓ 2009 / Nau Ivanow, La Sagrera (BCN)

3 INTERVENCIONS A LA NAU IVANOW / BARRI DE LA SAGRERA

Intro


SUPERPRODUCCIÓ Nº 1 / DARK FIGURANTES

09 / 10 / 09, creació de juan navarro i marta galán per a la corporació.
equip de creació_ núria lloansi, golzalo cunill, ferdy esparza, raul de alba, jorge raedó, gonzalo lópez, col•lectiu senegalès del maresme (paco, ass, ousseinu, momar, sow, paco2 i mansour), empresa de construcció “obras TINOCO” i la coral “el bell ressò” i el grup de percussió “sagresamba” de La Sagrera.
Residus_ palmera procedent del rodatge de biutiful, dir. alejandro gonzález iñarritu, cedida per ricard vallverdú / RIT ART, terra de miralls procedent de la finestra tancada, escenografia de paco azorín i producció del teatre lliure, mobles procedents de www.vaciadodemuebles.com, vestuari cedit pel gran teatre del liceu.


UPERPRODUCCIÓ Nº 2 / REPRISE VOL.2

27 / 11 / 09, creació de jaume parera i marta galán per a la corporació / 2009
equip de creació_ oriol aubets, adolf alcañiz, zosen bandido, edu bolinches, raules2, eva roig, adriana romero, berta tarragó, i la col•laboració d´entitats, persones i col.lectius de la sagrera: associació d´estudis històrics d´automoció (AEHA) i grup d´”streetdance” del centre garcilaso dirigit per suan.
residus_ maniquís cedits pel gran teatre del liceu (bcn), terra de miralls cedit pel teatre lliure (bcn)
terra de miralls 2, taula melàl•lica, fragments de metacril•lat blanc i vermell, bidons, màquina de fer nevar i garlanda de bombetes cedits per focus (bcn)


SUPERPRODUCCIÓ Nº 3 / MADRES, TETAS Y NANAS

19 / 12 / 09, creació de marta galán per a la corporació / 2009
equip de creació_ núria lloansi, enric montefusco/standstill, marc romagosa, edu bolinches, associació “mirada de dona” de la sagrera-bcn (adela urieta porcar, alegría doménech latorre, maria vivas i antonia brunet), i les 20 dones amb els seus nadons: laia+aram, gemma+zoe, luisiana+oriana, valentina+omar, encarna+aimar, imbar+cian, luz+lucía, ani+ainara, isabel+juli, elsa+maia, alícia+sara, maribel+jara,
mònica+rai, gemma+immo, pamela+pulan, gisela+senda, gemma+martina, sandra+félix, eugenia+pablo i sandra+carla,
residus_herba artificial cedida per roger bernat /Elèctrica Produccions, tetas-volcans cedides per ricard vallverdú, RIT-ART, construïdes per a la pel.lícula biutiful, de alejandro gonzalez-iñárritu, màquina de fer nevar i garlanda de bombetes cedits per focus (bcn), barra de bar cedida pel teatre lliure (ricard III, dir.: àlex rigola), fragment de “lo bueno de los animales es que te quieren sin preguntar nada” cedit per rodrigo garcía.

agraïments especials a manuela fernandez, freddy pérez, laura calavia, laura tresserras, ibai abad i la resta de realitzadors de l´ESCAC que han fet possible l´enregistrament audiovisual de les superproduccions. i al david, la eugènia i el nando de l´equip de gestió de la nau ivanow, per la seva professionalitat i diligència. i al xavier bassiana, per posar a disposició de la marta galán i la corporació les infraestructures de la nau ivanow. per la confiança incondicional.

Ficha artística


Ficha tècnica

el format de la proposta no admet gira

Texto


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/vhost/marta-galan.com/home/html/tpl/layout_creacion.php on line 35

Galería

 

Gira

EL FORMATR DE LA PROPOSTA NO ADMET GIRA. ES TRACTA D´INTERVENCIONS PUNTUALS DE DESENVOLUPAMENT CULTURAL COMUNITARI QUE SUPOSEN PROCESOS DE TRANSFERÈCNIA CULTURAL I ARTÍSTICA VINCULATS A UN CONTEXT I A UN TERRITORI.